Számítógép szerviz XVIII. kerület - Laptop vásárlás

Laptop vásárlás előtt állsz?

Fordulj hozzánk bizalommal. Minden igényt kielégítő termékválasztékkal és segítőkész, profi kollégákkal várunk téged. Laptop vásárlás 2022-ben, mire figyeljünk oda:

laptop vásárlás 2021

 1. első és legfontosabb, hogy tudjuk mire is szeretnénk használni a laptopot. A többi a szakértő dolga, hogy a célnak megfelelő teljesítményű készüléket ajánljon a számodra.
 2. 2022-ben alapfelszereltségnek kellene lennie az ssd meghajtónak, sajnos azt tapasztaljuk, hogy sok webshopban vagy áruházban vásárolt készülékben még mindig csak hagyományos hdd található. Ezzel komoly sebesség veszteséget okozva. Így az SSD nélküli gép, olyan mint a kocka kerekű bicikli... 
 3. Korszerű operációs rendszer is a gép része. Manapság windows 10-es rendszerrel érdemes használni a laptopokat. Az XP a 7 a Vista és társai elvalutak, biztonsági szempontból és teljesítmény kihasználási szempontból is elmaradottak már.
 4. Elegendő memóriával legyenek szerelve. Minimum 4GB memória, akkor is hacsak e-mail-t olvasunk, de a 8GB memória is átlagosnak mondható már napjainkban. 
 5. Processzor esetén nagyon sok szempontot kell figyelembe venni. Pontos típus alapján lehet csak eldönteni, hogy elég lesz-e akár egy átlagos használatra. A legtöbb esetben a processzor nem cserélhető így, ha itt rossz döntést hozunk azt utána sem tudjuk orvosolni. 
 6. Vásároljunk szaküzletből laptopot. Sajnos sokan vásárolnak úgy hordozható számítógépet, hogy nincsenek tisztában annak korlátaival és csak utólag tapasztalják, hogy kevés számukra a gép tudása.

  "Fordujl hozzánk, hogy teljes körű tájékoztatást kapj és elégedett legyél a vásárolt laptoppal."

   
 7. Garancia és ügyfélszolgálat a vásárlás után. Nálunk minden ezt helyben megkapod. Segítünk beüzemelni és válaszolunk a kérdéseidre. Probléma esetén pedig hozzánk kell fordulni és elintézünk mindent is :)

 

 

Laptop specialista - Attila Attila kollégánk a laptopokra szakosodott, forduljatok hozzá bizalommal. Teljes igényfelmérés után a számodra megfelelő laptopokat mutatja meg neked. Ahogy az ügyfelek szokták mondani: " itt élmény a vásárlás".

Te hozod az igényeket, mi a szaktudást és a széles laptop választékot.

Gyere el hozzánk, segítünk jó döntést hozni és utána is segítünk. Immáron 22 éve foglalkozunk a szakmánkkal, laptopokkal és veletek kedves ügyfeleink. Tudjuk mire van szükségetek, tudjuk mire van szükséged.

A Szarvas Számítástechnika garancia a segítőkész és kedves kiszolgálásra, a minőségi termékekre és az elégedetségre.

Elérhetőségeinkért kattints ide, gyere el hozzánk még ma.