Számítógép szerviz XVIII. kerület - Rendszergazdai miértek?

Rendszergazdai szolgátatás, avagy 5 dolog miért van szükséged rendszergazádra:

XVIII.kerület-ben és környékén a Szarvas Számítástechnikától:

Szeretnéd biztosan tudni, hogy informatikai rendszered biztonságban van és mindig a legfrissebb frissítésekkel rendelkezik? És ha probléma merülne fel, akkor gyors és hatékony segítséget szeretnél kapni? Mi, mint helyi rendszergazdai szolgáltatók, segítünk gondoskodni erről!

Szakértő csapatunk készen áll, hogy karbantartsa számítógépeidet, hálózataidat és szoftvereidet, hogy biztosítsa az állandó működést és a lehető legjobb teljesítményt. Ráadásul, ha valami gond merülne fel, akkor rövid időn belül / szinte azonnal :) / ott leszünk, hogy megoldjuk a problémát.

Ne vesztegesd az idődet a technikai problémák megoldásával, hagyd azt ránk! Kérj egy ingyenes felmérést és tudd meg, hogyan tudunk segíteni a számítógépes rendszered fenntartásában. Vedd fel velünk a kapcsolatot most!

Kérj időpontot egy ingyenes felmérésre: hívj minket a +36-70-625-11-11 -es számon vagy írj egy e-mail-t az info@szarvasszamitastechnika.hu -ra. 

Miért érdemes rendszergazdát alkalmazni egy kisvállalkozásnak?

A rendszergazda alkalmazása nagyon hasznos lehet egy kisvállalkozás számára, mert:

  1. Hatékonyabb működés: Egy profi rendszergazda segít neked abban, hogy a számítógépes rendszeretek hatékonyabban működjön, és kevesebb technikai problémával kelljen szembenéznetek. Gondoljunk csak bele, mennyit időt töltenek az alkalmazottaid azzal, hogy várnak a gépre? Vagy nem tudnak számlázni, e-mail-t írni mert hálózati problémák lépnek fel. Egy esetleges meghibásodás miatti adatvesztésről ne is beszéljünk.
  2. Biztonság: Egy jó rendszergazda gondoskodik a rendszer biztonságáról, és megakadályozza a vírusok, malware-ek és más kibertámadások okozta károkat. Megvan az a pillanat amikor a céges gépeken lévő összes adat elveszik egy ramsonware vírus miatt? Gondolj bele, milyen hatással lenne a céged műkődésére egy ilyen incidens.
  3. Frissítések: A rendszergazda segít abban, hogy a szoftverek és a rendszerfrissítések időben legyenek telepítve, hogy a rendszer folyamatosan a legfrissebb legyen és a legjobb teljesítményt nyújtsa. Mindezt a megfelelő időben, hiszen munkaidőbe nem a legalkalmasabb, ha nem tudod használni a gépet / gépeket.
  4. Időt spórol: A rendszergazdai feladatok elvégzése időigényes és mégtöbb idő vesz igénybe, ha nem szakértő végzi ezeket a speciális feladatokat, amit a vállalkozás vezetői más fontos dolgokra fordíthatnak.
  5. Költségtakarékosság: A rendszergazda alkalmazása idővel megtakaríthat pénzt, mert megelőzi a rendszer károsodását és a kapcsolódó karbantartási költségeket. Garantáltan megment attól, hogy céged napokra / hetekre leálljon egy adatvesztés, hekker támadás vagy technikai probléma miatt. 

Mindezek alapján nyilvánvaló, hogy egy rendszergazda alkalmazása nagyon hasznos lehet egy kisvállalkozás számára, hogy hatékonyabban működjön, növelje a biztonságot, és spóroljon időt és pénzt.

Ha egy vállalkozásnak nincs rendszergazdája, akkor olyan problémák merülhetnek fel, mint:

  1. Technikai problémák: Az adatvesztés, a rendszerleállások és a szoftverhibák nagyon gyakoriak lehetnek anélkül, hogy egy rendszergazda rendelkezésre állna a problémák kezelésére.
  2. Biztonsági kockázat: A rendszerek biztonsága veszélybe kerülhet a vírusok, malware-ek és kibertámadások miatt, ha nincs valaki, aki felügyelne a rendszer védelmét.
  3. Frissítések elmaradása: A szoftverfrissítések és a rendszerfrissítések elmaradása vezethet a rendszer lelassulásához és a biztonsági kockázat növekedéséhez.
  4. Időpocsékolás: A technikai problémák megoldása időigényes és időpocsékolás lehet, amit a vállalkozás vezetői más fontos feladatokra fordíthatnának.
  5. További költségek: A technikai problémák megoldása és a rendszer karbantartása költséges lehet, ha nincs rendszergazda, aki segítene a megoldásban.

Mindezek alapján nyilvánvaló, hogy egy rendszergazda hiánya súlyos problémákhoz vezethet egy vállalkozás számára, ami megnehezítheti a hatékony működést, növelheti a biztonsági kockázatokat és további költségeket jelenthet.

Nézd meg irányadó csomagjainkat:

IT Basic csomag, részletekért kattintson:

IT Basic Plus csomag, részletekért kattintson:

IT Pro csomag, részletekért kattintson:

Kérj időpontot egy ingyenes felmérésre: hívj minket a +36-70-625-11-11 -es számon vagy írj egy e-mail-t az info@szarvasszamitastechnika.hu -ra. 

Kivel fogsz beszélni, kik mennek ki hozzád felmérni a rendszereteket?

Pichler Károly

Picher Károly, a Szarvas Számítástechnika tulajdonosa: 23 éve foglalkozok informatikával. Ez idő alatt mindig is igyekeztem, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek velünk és szolgáltatásainkkal. Ezt a gyors és pontos ügyintézéssel, valamint a naprakész szaktudással igyekszünk elérni. Keressen bizalommal, én és kollégáim azon leszünk, hogy informatikailag probléma mentes legyen minden napja.

Mobil: +36-30-850-12-21

   
Rasztovits István

Rasztovits Istvána Szarvas Számítástechnika szerviz vezetője: 13 éve dolgozom a Szarvas Számtechnél. Megbízhatóság, ügyfélbarát gondolkozás és korrektség, talán így jellemezném magunkat. Legyen szó egy egyszerű felhasználói kérdésről vagy egy komolyabb tudást igénylő problémáról, itt biztos, hogy érthető, gyors és szakszerű választ / megoldást fogsz kapni.

Mobil: +36-70-625-11-11

Hívj fel minket / vagy írj nekünk egy e-mail-t és kérd az ingyenes felmérést. INGYEN kapsz egy állapot felmérést, tudni fogod, hogy mik az IT rendszeretek gyenge pontja és a felmérést követő napokban pedig egy egyedi árajánlatot küldünk nektek az üzemeltetésre. Várjuk megkeresésed, adatvesztés nélküli, gyors internetben gazda és spam mentes munkanapokat kívánva. A Szarvas Számtech csapata.

 

2024-04-06-RAMOK