Számítógép szerviz XVIII. kerület - Számítógép szerviz részletek

Számítógép szerviz szolgáltatásaink ismertetése: 


Hibafeltárás:

  1. Nem indul a gép? Lassú? Valami nincs rendben a géppel? Itt a helye a gépednek nálunk. Ingyenes bevizsgálást követően a számodra legjobb megoldást fogjuk javasolni. Itt nincsenek rejtett költségek, biztos lehetsz benne, hogy a géped is és Te is a legjobban fogtok járni. A hibamegállapítás után, figyelembe vesszük, hogy gazdaságos-e a javítás valamint kell-e valamit még bővíteni a gépen, hogy korszerű legyen. A végső döntést viszont Te hozod, mi elmondunk minden fontos információt és lehetőséget a számodra.

hibafeltárásSzoftveres karbantartás / telepítés / beállítás:

  1. Vírusos a számítógéped? Önálló életet él a pc-d? Számítástechnikai szakemberre van szüksége a gépednek? Hozd el hozzánk, itt a legjobb kezekben lesz. Legyen szó egy általános karbantartásról, szoftver telepítésről, vagy konfigurálásról, mi megoldjuk. Számítógép szervizünk 22 év rutinnal rendelkezik, szinte minden informatikai problémával találkoztunk már.

szoftveres megoldásokFizikális karbantartás:

  1. Hangos, melegszik, lassú? Ezen tűnetek fő oka nem más mint az elkoszolódás. Valamint a szükséges évenkénti karbantartás elmulasztása. Ilyenkor veszítünk a teljesítményből és a gép élettartama is jelentős mértékben romlik. A megoldás, hogy szakszervizben el kell végeztetni egy teljes fizikális takarítást és cseréltetni kell a hővezetésért felelős pasztát. Ebben vagyunk mi jók, Naponta 7-8 gépet mentünk meg a végzetes túlmelegedéstől, így természetesen a tulajdonosok pénztárcája is jól jár. Hozd el hozzánk a géped, ne vádr meg míg tönkre megy.

koszos ventiBIOS frissítés:

  1. Kompatibilitási problémák? Nem kezeli az új processzort az alaplap? Megoldjuk. Biztonságos körülmények között, a megfelelő BIOS kerül a gépedre. FONTOS: a nem megfelelő bios frissítés az alaplap meghibásodáshoz vezethet! A folyamat nem orvosolható utólag. Bízd a feladatot szakértőkre. 

bios frissítésAlkatrész beépítés / csere:

  1. Megérkezett a várva várt számítógép részegységed, de még sose szereltél gépet? Ismét csak azt tudjuk mondani, hogy bízd szakemberre a feladatot. Bizony sok esetben találkozunk olyan "nem szándékos" káresettel, amikor sajnos a szaktudás hiánya miatt kárt tettek a számítógépben a felhasználók. Érdemes rászánni pár ezer forintot arra, hogy megfelelően legyenek beépítve az alkatrészek. Hozd el hozzánk, ígérjük, hogy maximális odafigyeléssel kezeljük a számítógéped és részegységeit.

alkatrész beépítésGyorsítás / bővítés:

  1. Kevés a memória? Elfogyott a hely a "C" meghajtón? Akadnak a játékok? Van megoldás! Hozd el a géped hozzánk, ingyenes állapotfelmérést végzünk és a Te igényeidnek megfelelő bővítés fogunk javasolni. Figyelembe vesszünk minden olyan paramétert ami befolyásolja a teljesítményt, így garantáljuk, hogy nem költesz feleslegesen / eredménytelenül a gépre. 

gyorsítás