Hogyan keress pénzt saját fényképekkel?

2021-05-04 08:53:00

Hogyan keress pénzt saját fényképekkel?
 

Hogyan keress pénzt saját fényképekkel?

Egész nap nálad van az eszköz amivel ezt megteheted. Mégpedig a mobiloddal. Elmondjuk, hogyan.

 

Első lépés: készíts jó minőségű képeket a mobiloddal, természetesen lehet normál digitális fényképezőgépet is használni. Viszont a mobil előnye, hogy mindig nálunk van. Amikor valami különlegeset / szépet látsz, készíts róla képet. Probálj egyedi szögből fotózni, ahogy még más nem tette. Mindig több képet érdemes kattintani, így kiválaszthatod majd a legjobban sikerült példányt. Tipp: érdemes megnézni mennyi tárhely van a telefonodon, hiszen a képek azért, ha belelendülsz sok helyet tudnak foglalni.

Második lépés: regisztrálj az alábbi felületre, fontos, hogy valós adatokkal készítsd el a regisztrációt. Regisztráció után, töltsd le az App-ot a telefonodra, jelentkezz be és indulhat is a móka. 

Harmadik lépés: feltöltésnél írj a képhez egy rövid leírást, ( ezt angolul kell megírni, de ha nem tudsz perfect angolul akkor használd a google translate oldalát ) Utána válaszd ki az App által felajánlott kulcsszavakat, amik szerinted a legjobban leírják a képed tartalmát és válasz ki legalább 1 kategóriát a képnek. ( Az App ebben is segít neked, automatikusan felajánlja a kategóriákat és kulcsszavakat is.)  Ezek után már csak az elküldés gombra kell rányomni / kattintani. 

Negyedik lépés: a képet elbírálják, majd ha minden rendben van vele bekerül a rendszerbe és megvásárolható lesz. Az App segítségével nyomon követheted, hogy melyik képed hányszor vették meg és Te ezért mennyi pénzt kapsz. Egyszerű és nagyszerű lehetőség. 

Linkek a folyamathoz: 

Sok sikert kívánunk a projekthez.

Forrás:



Vissza...