Számítógép szerviz XVIII. kerület - B2B - Szarvas Számítástechnika Kft.


B2B - Szarvas Számítástechnika Kft.Rendszergazdai szolgáltatások 18.kerület.


rendszergazda 18.kerületRendszerüzemeltetés professzionális szinten. Velünk megoldódnak cége informatikai problémái. Nincs több adatvesztés, elveszett e-mail és lassú számítógép. 

2024-ben minden cégnek fontos, hogy megbízható IT rendszert használjon. Gyors hálózat, korszerű szoftverek, biztonságos megoldások. 

Ebben nyújtunk mi segítséget. Ingyenes felmérést követően átfogó ajánlatot adunk az üzemeltetésre és az eszköz korszerűsítésre is.

Kérjen ingyenes konzultációt és helyszíni felmérést:
+36-70-625-11-11 

IT Basic csomag, részletekért kattintson:

IT Basic Plus csomag, részletekért kattintson:

IT Pro csomag, részletekért kattintson:Weboldal készítés 18.kerület.

weboldal készítés 18.kerületCégünk 16 éves tapasztalattal  rendelkezik a weboldal készítés terén. Legyen szó egy céges információs oldalról, vagy egy webshopról nálunk jó helyen jár. Nem csak a weboldalt készítjük el, de teljes on-line jelenlétét kialakítjuk cégének. Foglalkozunk keresőoptimalizálással is,így nem csak létezni fog a webes rendszer, de meg is fogják találni.  

Minden ilyen projektünk egy személyes konzultációval kezdődik.

A szakmai igényfelmérés és tanácsadás ingyenes, így Ön és Cége mindenképpen jól járnak.

Kérjen ingyenes konzultációt és tanácsadást:
+36-70-625-11-11 

B2B szolgáltatási listánk: rendszergazdai feladatok, távoli asztali segítség, hálózati problémák elhárítása, biztonsági mentések készítése, eszközpark üzemeltetése / beszerzése / leselejtezése, általános informatikai segítségnyújtás, weboldal készítés, keresőoptimalizálás, marketing kampány kezelés és elemzés. 

 

Tekintse meg értékeléseinket, melyeket megtalálnak a facebookon és a google-n is.