Home Office? Távoktatás? - karbantartás /szervíz

2021-01-14 10:01:00

Home office és távoktatás idején különösen fontos a rendszeres karbantartás. De miért is? Ezt a kérdést válaszoljuk meg most.
 

Jelen időszak nem csak az embereket veszi igénybe, hanem a gépeinket is. Átlagosan 10-12 órát is mennek laptopjaink vagy az asztali számítógépeink. Hiszen erről dolgozunk, tanulunk vagy éppen kikapcsolódunk. Az emelkedett igénybevétel okán, fontosabb lett az általános karbantartás mint valaha. Gyorsabban koszolódnak a gépek, hamarabb szárad ki a hővezető paszta / lapka és a háttértárak rendszeres ellenőrzése is kiemelt figyelmet érdemel. 

 

Mikor? Mennyiért? Mit nyerünk vele? 

 

A mikorra kérdésre jelen időszakban az a válasz, hogy 6 havonta. Átlagosan 12 hónapot szoktunk javasolni. Most viszont az extra terhelés miatt 6 hónap a javasolt periódus.

 

Mennyiért? Egy átlagos laptop esetén  9000 - 13000 Ft bruttó munkadíjjal lehet számolni. Asztali gépek esetén pedig 5000 - 6000 Ft bruttó a szervizelés díja. 


Mit nyerünk vele? Esetünkben mi elégedett ügyfeleket, akik gondtalanul és biztonságosan tudják használni számítástechnikai eszközeiket. Önök pedig: üzembiztos gépet, halkabb és hűvösebb működést, adatbiztonságot és teljes diagnosztikai képet kapnak a szeretett készülékről.

 

Szerintünk megéri, Ön szerint? 

Amennyiben a válasz IGEN, akkor nincs más dolga mint időpontot egyeztetni kollégáinkkal.

 

Elérhetőségeink: 

Telefonszámaink: +36-30-850-12-21 vagy +36-70-625-11-11

Facebook-on is elérhetőek vagyunk: https://www.facebook.com/SzarvasSzamitastechnika​

Írhatnak nekünk e-mailt is: info@szarvasszamitastechnika.hu

 

Forrás:



Vissza...