techsavers és a szarvas számítástechnika

2021-03-19 18:29:00

techsavers - szarvas számítástechnika
 

"save the tech save the world" - "mentsd meg a technikát, mentsd meg világot" 

 

Immáron másfél éve, hogy forgalmazzuk a techsavers termékeit. Ez idő alatt, egy megbízható partnert ismerhettünk meg. Minőségi termékeket forgalmaznak, az oldalon található információk fedik a valóságot és az ügyfélszolgálat abszolút rugalmas. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a teljes termék választékukat ajánljuk ügyfeleinknek. A techsavers termékeire minimum 2 év garanciát kapunk, amit nálunk az üzletben tudtok érvényesíteni. A rendelés menete egyszerű, kiválasztod a techsavers weblapján a terméket, leadod a megrendelést és átvételi pontnak minket jelölsz meg. Így átvételkor meg is tudod nézni nálunk a terméket és szakmai kérdéseket is feltehetsz. Továbbá, ha szükséged van rá, át mentjük az adatokat a régi gépről az újra és segítünk a beüzemelésben. 

 
Miért a szlogen? " techsavers -  save the tech save the world "   
 
Hogyan mented meg a földet, ha ilyen készüléket vásárolsz? Egyszerű, egy új laptop elkészítésénél nagyon sok alapanyagot, vizet stb... használnak fel. Arról ne is beszéljünk, hogy bizony a leselejtezett gépek nagy része a veszélyes hulladék gyűjtőben végzi. Ezzel szemben, ezek a prémium kategóriájú laptopok felújítás után, tökéletes állapotban kerülnek a felhasználókhoz. Így nem kell új alapanyagokat felhasználni és nem keletkezik további elektronika hulladék sem, mi pedig töredék áron kaphatunk meg egy megbízható prémium minőségű készüléket. Ezért a szlogen, ami szerintünk találó. 
 
Biztos láttad már a tv-s reklámukat, ahol bemutatják a folyamatot. Amennyiben még nem akkor ide kattintva megnézheted.

 
  
Hogyan tudsz rendelni?
 
  • Látogass el a https://www.techsavers.hu/ weboldalra. 
  • Válaszd ki a neked tetsző terméket.
  • Átvevő pontnak jelölj meg minket és add le a rendelésed.
  • Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk az átvétel időpontjáról.

​Ha rendelés közben kérdésed lenne, nem tudod melyik terméket válaszd, segítünk, keress minket bátran. Elérhetőségeink bármelyikén mond el nekünk mire szeretnéd használni az eszközt és kollégáim megkeresik a neked megfelelő gépet!

Hívhatsz minket: +36-70-625-11-11 es számon, vagy a +36-30-850-12-21 en, de írhatsz nekünk e-mail-t is. 

 

Termék kategóriák: (a képkre kattintva megtudjátok nézni a techsavers weblapján a termékeiket.)

 

Prémium üzleti termékek a Szarvas Számítástechnika és a Techsavers együttműködésével.
A megszokott
kiszolgálással és a megszokott garanciával.

Forrás:



Vissza...