Youtube Downloader? Mára a múlté?

2016-02-17 15:27:00

Youtube videó letöltése egyszerűen

yout.com , de mégis hogyan? 
 

Nemrég napvilágot látott egy új lehetőség az interneten. Méghozzá a yout.com. Lénygében úgy müködik, hogy egy domainre (webcímre) telepítettek egy youtube downloadert. Úgy tudjuk használni, hogy egy adott youtube linkből kitöröljük a "ube" részt és máris az oldalon vagyunk. pl.:  https://www.youtube.com/watch?v=e-ORhEE9VVg  ez az eredeti link és a yout.com-os pedig: https://www.yout.com/watch?v=e-ORhEE9VVg . Amint ezt átírtuk már a yout.com-on tölthetjük is le mp3 és mp4 formátumban a kiválasztott zenét vagy videót. 

Törvényes ez? 

A yout.com -on írják: "Is this legal? In short, yes. Every country has their own laws, but we are a DVR, that just so happens to take place on the internet. Based on the "Betamax" supreme court ruling on case "Sony Corp. of America v. Universal City Studios, Inc." in the United States, it is.

We just launched, so bear with me as we fix the bugs and add in new features. If you want to see the progress of things, check out our changelog.

@nadermx P.S. @nadermx coded the back in Flask, Lou coded the front in Angular."

Magyarul: Röviden igen. De mivel most indult ez az egész még változhat. 

Az ötletet nagyon jónak találjuk és ha a jogi dolgok miatt nem is marad meg ebben a formában reméljük még sokáig tudjuk használni. 

 

Forrás: https://yout.com/Vissza...