Gamer Max 1.0


Kategória: Komplett Konfiguráció
Termékleírás

Válogatott alkatrészek, hogy akadásmentes legyen a játék. Tesztelve és összeszerelve kerülnek átadásra a gépek. Részletekről és a rendelés menetéről érdeklődjön üzletünkbe vagy on-line.


294 000 Ft

Jelen ajánlatot úgy válogattuk össze, hogy Full HD felbontáson stabilan vigye az új játékokat. A rendszer gyorsaságról egy 240 GB SSD gondoskodik, hogy elegendő adatot kapjanak a feldolgozó egységek. Ajánlani tudjuk mindazoknak akik szeretnek számottevő időt eltölteni kedvenc számítógépes játékukkal. Mindezt magas grafikai beállítások mellet, stabil teljesítménnyel karöltve. 

Alkatrész lista: DeepCool Matrexx 55 számítógép ház, Intel i5 9400F processzor, 16GB DDR4 Kingston Fury memória, 240GB WD ssd meghajtó, 1TB WD merevlemez, 600W-os FSP tápegység, 1060 GTX 6GB ASUS STRIX videókártya, CoolerMaster Hyper TX3i processzor hűtő és egy ASUS PRIME B360M-A alaplap.

Válogatott alkatrészek, hogy akadásmentes legyen a játék. Tesztelve és összeszerelve kerülnek átadásra a gépek. Részletekről és a rendelés menetéről érdeklődjön üzletünkbe vagy on-line. 

  • Személyreszabott ajánlatok.
  • Minőségi alkatrészek, igényes összeállítás.
  • Kiszállítás és beüzemelés, ahogyan Ön szeretné.

Megrendeléshez vagy további információért keress minket elérhetőségeinken vagy az üzletben

Megtalálsz minket a facebookon is: Szarvas Számítástechnika Kft. 

Kérdésed van? Hívj minket még ma! +36-70-625-11-11Hívjon minket még ma!

 

 

 

Miért érdemes nálunk vásárolni? A Képre kattintva kiderül.

Mit is jelent a Szarvas Számítástechnika Garancia? A Képre kattintva kiderül.

 

Kapcsolódó termékek


Vissza a termékekhez